Årstidernes råvarer i måltiderne

Kort fortalt

Deltageren kan udnytte årstidernes friske råvarer ud fra ernæringsmæssige værdier og sensoriske kvaliteter. Ligeledes kan deltageren vælge egnede tilberedningsmetoder, således at måltiderne fremstår varieret og tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov.

Hold
02-03-2022
Årstidernes råvarer i måltiderne
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Fjernundervisning
07-03-2022
Årstidernes råvarer i måltiderne
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
16-03-2022
Årtidernes råvarer i måltiderne
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
23-03-2022
Årstidernes råvarer i måltiderne
UCH, Døesvej 70, Holstebro
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte og faglærte personale beskæftiget med madfremstilling til interne og eksterne bruger/kunder.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om årstidernes varierende udbud af friske råvarer i måltidsplanlægningen, herunder også kendskab til råvarernes ernæringsmæssige værdi og sensoriske kvaliteter. Deltageren kan vælge sæsonens økonomiske råvarer i planlægningen af sunde og velsmagende måltider, som tilgodeser forskellige brugergruppers ønsker og ernæringsmæssige behov. Deltageren kan optimere udnyttelsen af råvarer ved brug af egnede tilberedningsmetoder og korrekt portionering til produktion af velsmagende og indbydende måltider.

Fagnummer: 47667 Årstidernes råvarer i måltiderne Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Fjernundervisning:
DKK 1.210,90
Har du brug hjælp?
Skriv en besked