Aktuelle malematerialer og teknikker

Kort fortalt

Efter uddannelsen har deltagerne opnået et teoretisk og praktisk kendskab til aktuelle akryl-, plast-, plastalkyd-, vandig alkyd- og linoliemateiraler, således at man kan foretage et korrekt valg af materiale og arbejdsproces i forhold til miljøvenlighed, produktivitet og givne kvalitetskrav.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
41761 - Aktuelle malematerialer og teknikker

Målgruppe: Uddannelsen er åben for faguddannede bygningsmalere og andre med tilsvarende kvalifikationer.

Beskrivelse: Deltagerne kan:
Foretage et korrekt valg af materiale og arbejdsproces i forhold til miljøvenlighed, produktivitet og givne kvalitetskrav ud fra teoretisk og praktisk kendskab til aktuelle akryl-, plast-, vandig alkyd- og linoliematerialer.
Udføre en behandlingsopbygning ud fra forståelse for og kendskab til sammenhængen mellem det enkelte malemateriales bestanddele og dets forskellige egenskaber.
Benytte viden om eksisterende malematerialer til at anvende disse i alternative behandlingsopbygninger.
Udføre en behandlingsopbygning ud fra et praktisk kendskab til forskellige påføringsmetoder, deres anvendelsesområder, fordele og ulemper.
I arbejdet anvende forståelse for sammenhængen mellem det valgte materiale og påføringsmetodens betydning for kvaliteten af det færdige resultat.

Fagnummer: 41761 Aktuelle malematerialer og teknikker Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.159,50