Energiopbyggende retter til møder og konferencer

Kort fortalt

Du kan planlægge og tilberede hoved- og pausemåltider, som kan opretholde energibalancen hos deltagere under et møde eller en konference.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge menuer og retter, der dækker energibehovet hos deltagere ved møder eller konferencer.
Tilberede hoved- og pausemåltider, som medvirker til at opretholde energibalancen under hele mødet eller konferencen.
Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48836 Energiopbyggende retter til møder og konferencer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Har du brug hjælp?
Skriv en besked