Ernæringsrigtige retter - trin 1

Kort fortalt

Du kan i dit arbejde med ernæringsrigtige retter bruge viden om sundhedsmyndighedernes kostråd, næringsstoffers funktion og forandring under opbevaring og tilberedning. Du kan desuden vurdere næringsdeklarationer for enkeltretter og menuer. Der findes også et trin 2 af kurset.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Omsætte sundhedsmyndighedernes anbefalinger i fremstillingen af ernæringsrigtige retter.
Anvende viden om næringsstoffernes funktion i kroppen i planlægning af sundere mad.
Fremstille retter og specialkost, sе råvarernes næringsindhold i videst muligt omfang bevares.
Anvende viden om sæsonens rеvarer og næringsstoffernes forandring ved tilberedning og opbevaring af maden.
Vurdere næringsdeklarationer for enkeltretter og menuer.

Fagnummer: 48819 Ernæringsrigtige retter - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Har du brug hjælp?
Skriv en besked