Forædling i industrislagtning

Kort fortalt

Deltageren kan under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøring til marinering eller saltning samt foretage it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver. Deltageren kan håndtere og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til anvendelse samt følge forskrifter for sikkerhed, personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden for industrislagtning og fødevareindustri.

Beskrivelse: Deltageren kan:
under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøre disse til marinering eller saltning.
udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til arbejdsopgaver inden for forædling.
under vejledning udføre it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved opgaver inden for forædling.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 48126 Forædling i industrislagtning Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.917,70
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.917,70
Har du brug hjælp?
Skriv en besked