Deltageren kan under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøring til marinering eller saltning samt foretage it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver. Deltageren kan håndtere og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til anvendelse samt følge forskrifter for sikkerhed, personlig og produktionsmæssig hygiejne.
Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere beskæftiget med udbening, forædling og pakning af kødstykker inden for industrislagtning og fødevareindustri.
Beskrivelse:
Deltageren kan:
under vejledning udføre detailudskæring af kødstykker og klargøre disse til marinering eller saltning.
udvælge, anvende og vedligeholde værktøj korrekt i forhold til arbejdsopgaver inden for forædling.
under vejledning udføre it-baseret og manuelle kalkulationer på aktuelle opgaver.
følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved opgaver inden for forædling.
efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.