Frontend - kodning og design

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset retter sig imod medarbejdere der har brug for kompetencer inden for multimediedesign og digitale kommunikations produkter.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med fremstilling af digitale kommunikationsløsninger, indeholdende tekst, grafik, links og forskellige media filer ved hjælp af et eller flere aktuelle strukturerings-/formateringssprog.
Deltageren kan arbejde med struktur og systematik samt optimere kodningen i forhold til forskellige platforme.

Fagnummer: 49047 Kodebaseret produktion af digital kommunikation Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.139,65

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med at formgive og opbygge skalerbare websider hvis design reagerer i forhold til visningsenhed (browser, tablet og mobiltelefon) med ny ombrydning.

Beskrivelse: Deltageren kan kode og udvikle grafiske elementer til opbygning af skalérbare websider. Deltageren lærer teknikker til at tage højde for visningsenhedens størrelse (browser, tablet, mobiltelefon) og orientering (vandret - lodret) så publikationen reagerer med ny ombrydning.

Fagnummer: 47330 Webdesign - responsivt webdesign Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.503,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.642,75
Har du brug hjælp?
Skriv en besked