Glasbyggesten i boliger

Kort fortalt

Deltagerne kender forskellige glasbyggestenssystemer og kan udføre murede vægge i glasbyggesten. Deltagerne kan med deres viden om hjørnesten o.a. rådgive kunden ud fra såvel kvalitative som æstetiske overvejelser, samt planlægge arbejdets udførelse under skyldig hensyntagen til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47131 - Glasbyggesten i boliger

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte murere og andre faglærte og ufaglærte, der har eller søger beskæftigelse indenfor området.

Beskrivelse: Deltagerne kan udføre murede vægge i glasbyggesten ud fra viden om fordele/ulemper ved valg af forskellige glasbyggestenssystemer samt proces- og produktanvisninger fra leverandører. Deltagerne har desuden en sådan viden om andre glasbygningsdele, herunder hjørnesten og afslutningsskinner, at de kan vejlede kunder i materialevalg, der opfylder såvel kvalitative som æstetiske krav. Deltagerne kan ligeledes sikre, at arbejdet udføres under hensyntagen til de statiske problemer, som er forbundet med feltstørrelser, underlag og øvrige tilstødende konstruktioner og kan desuden planlægge arbejdets udførelse, således at arbejdet løbende kvalitetsvurderes og gældende krav til miljø, sikkerhed og arbejdsmiljø er overholdt.

Fagnummer: 47131 Glasbyggesten i boliger Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 1.004,25