Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1

Kort fortalt

Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille forskellige typer dej til brød og kager og anvende bake off produkter. Du kan endvidere fremstille desserter samt anrette og pynte desserter. Der findes også et trin 2 af kurset.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan inden for produktionskøkkenets grundsortiment fremstille:
- Forskellige typer dej til produktion af brød og kager samt anvende forskellige bake off produkter.
- Kolde og varme desserter samt anrette og pynte de fremstillede produkter.
Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 48814 Grundlæggende brød, kager, desserter i køkkenet 1 Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 504,00 Uden for målgruppe: DKK 2.662,20
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 504,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.662,20
Har du brug hjælp?
Skriv en besked