Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør

Kort fortalt

Deltageren kan, under overholdelse af sikkerhedsforskrifterne, udføre lastsikring i varebiler på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.Deltageren har kendskab til principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper. Deltageren er opdateret på færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering samt kørsel med trailer, der kan relateres til arbejdet som fører af varebil, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport.Deltageren kan yde førstehjælp i henhold til Dansk førstehjælpsråds uddannelsesplaner for Førstehjælp for erhvervschauffører.

Kursusinformation

Kører du varebil (2000-3500 kg.) eller skal du til at køre varebil?

Som ny varebilchauffør skal du på kursus (VUB) i 3 dage med hovedvægt på: Færdsel, miljø, uhelds forebyggelse, last sikring, ergonomi og førstehjælp.

Pr. 1/7 2019 kom der krav om, at du skal gennemføre dette kursus, hvis du vil køre eller fortsat vil køre varebil. 

Kurset afsluttes med en prøve der skal bestås. Gebyr for bevis kr. 550,00

Har du kørt varebil i mere end 2 år – Kan du nøjes med at tage et 2 dages kursus. Klik og læs mere om kurset 48851 Efteruddannelse for varebilchauffører

Hold
12-01-2022
Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør K
UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro
3 dage Daghold Garantikursus
10-08-2022
Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør K
UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro
3 dage Daghold Garantikursus
Info om fag

Målgruppe: Målgruppen er personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører med kørsel af gods i varebiler, og som er omfattet af Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport - med krav om grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

Beskrivelse: Deltageren kan, under overholdelse af sikkerhedsforskrifterne, udføre lastsikring i varebiler på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø.
Deltageren har kendskab til principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper.
Deltageren er opdateret på færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering samt kørsel med trailer, der kan relateres til arbejdet som fører af varebil, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport.
Deltageren kan yde førstehjælp i henhold til Dansk førstehjælpsråds uddannelsesplaner for ”førstehjælp for erhvervschauffører”.

Fagnummer: 48850 Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 3.028,85
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.028,85
Har du brug hjælp?
Skriv en besked