Introduktion til digital forretningsforståelse

Kort fortalt

Efter kurset har du kendskab til de vigtigste digitale forretningsmodeller. Du kan identificere muligheder og begrænsninger på de digitale platforme. Du har kendskab til, hvordan du tilpasser og skaber din digitale salgsindsats. Du har kendskab til for at forstå indtjeningspotentialet på den digitale platform.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49917 - Introduktion til digital forretningsforståelse

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder med digital handel, og som ønsker grundlæggende viden og kendskab for digitale forretningsforståelse.

Beskrivelse: Kurset giver deltageren en grundlæggende digital forretningsforståelse herunder:

Deltageren får kendskab til de vigtigste forretningsmodeller og hvordan disse anvendes til at optimere den daglige drift.

Deltageren kan analysere fordele og ulemper ved de forskellige forretningsmodeller og anvende dette i den daglige drift.

Deltageren kan identificere virksomhedens muligheder og begrænsninger og anvende dette til optimering af den daglige drift samt tilbagemelde til egen ledelse.

Deltageren opnår metoder til at skabe og tilpasse virksomhedens digitale salgsindsats samt viden om korrekt digital adfærd ud fra etiske rammer og retningslinjer.

Fagnummer: 49917 Introduktion til digital forretningsforståelse Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90