Introduktion til RPA i administrative funktioner

Kort fortalt

Efter kurset har du kendskab til RPA. Du kender begrænsninger og muligheder med RPA. Du kan handle ansvarligt og etisk korrekt ifht. automatisering af administrative opgaver og processer.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
21969 - Introduktion til RPA i administrative funktioner

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte administrative medarbejdere, der skal i gang med eller arbejder med digitalisering og automatisering af administrative opgaver og processer ved hjælp af RPA/softwarerobotter. Det anbefales, at deltageren har en grundlæggende forståelse for anvendelse af IT.

Beskrivelse: Deltageren får kendskab til de muligheder og begrænsninger der ligger i RPA (Robotic Process Automation), Machine learning og AI i forhold til det administrative arbejde. Deltageren får kendskab til hvordan man kan arbejde ansvarligt og etisk korrekt med at automatisere administrative opgaver og processer med henblik på at vurdere konkrete anvendelsesmuligheder i virksomheden.

Fagnummer: 21969 Introduktion til RPA i administrative funktioner Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 789,95