Isometrisk tegningslæsning, offshore

Kort fortalt

Deltageren kan ved hjælp af de isometriske tegneprincipper udføre ISO-metriske tegninger og anvende de formler, der indgår til udarbejdelse af isometriske rørtegninger. Deltageren kan på eksisterende offshore anlæg opmåle og fremstille en ISO-metrisk tegning af anlæg med fikserede elementer samt omsætte den ISO-metriske tegning til offshore installation med rør.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45722 - Isometrisk tegningslæsning, offshore

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer, som har beskæftigelse inden for smedeområdet, med tilknytning til offshore herunder skibsmontør og skibsmekaniker.

Beskrivelse: Deltageren kan ved hjælp af de isometriske tegneprincipper udføre ISO-metriske tegninger og anvende de formler, der indgår til udarbejdelse af isometriske rørtegninger. Deltageren kan på eksisterende offshore anlæg opmåle og fremstille en ISO-metrisk tegning i koter af anlæg med fikserede elementer samt omsætte den ISO-metriske tegning til offshore installation med rør.

Fagnummer: 45722 Isometrisk tegningslæsning, offshore Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75