Klovpleje og klovbeskæring

Kort fortalt

I uddannelsen får deltagerne viden om forebyggelse af almindelige forekommende sygdomme og skader på klove. Deltagerne lærer at håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en sikker måde. Deltagerne lærer desuden at behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til personer der ønsker at beskæftige sig med klovbeskæring, herunder personer ansat i landbrug, dyreparker m.m., som er beskæftiget med pasning af husdyr eller andre klovbærende dyr og som ønsker at foretage klovbeskæring.

Beskrivelse: Deltageren kan identificere risikofaktorer, vurdere og rådgive om relevant forebyggelse for almindelige forekommende sygdomme og skader på klove.

Deltageren kan håndtere dyr og udføre klovpleje og klovbeskæring på de mest almindelige klovtyper på en for dyrene og beskæreren sikkerhedsmæssig, betryggende og regelret måde ved anvendelse af det dertil hørende håndværktøj, udstyr og materialer.

Deltagerne kan registrere og behandle almindelige forekommende sygdomme og skader på klove, herunder vurdere sygdomme og skader, der kræver udefra kommende assistance.

Fagnummer: 40645 Klovpleje og klovbeskæring Varighed 30 dage AMU-pris: DKK 3.780,00 Uden for målgruppe: DKK 26.654,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 3.780,00
Uden for målgruppe:
DKK 26.654,00
Har du brug hjælp?
Skriv en besked