Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpel motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts motorer, samt på en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpelt motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts knallert, samt en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel. Deltageren kan udmåle og vurdere eventuelle behov for udskiftning af komponenter på indsprøjtning og tændingsanlæg.Derudover kan deltageren anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Beskrivelse: På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på et simpelt motorstyringsanlæg på 2 og 4 takts knallert, samt en-cylindrede motorer på scooter eller motorcykel. Deltageren kan udmåle og vurdere eventuelle behov for udskiftning af komponenter på indsprøjtning og tændingsanlæg.
Derudover kan deltageren anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Fagnummer: 48302 Knallert, scooter, motorcykel: simpel motorstyring Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.519,70
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.519,70
Har du brug hjælp?
Skriv en besked