Kreativitet, ideudvikling og design

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder eller ønsker at arbejde med ideer, design og layout i forhold til medieproduktion.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde med ideudviklingsprocesser fx brainstorming eller mindmapping, til udvikling af formen på såvel digitale som trykte produkter, og efterfølgende omsætte resultaterne til rough eller elektronisk form, samt begrunde valget af form og farve.

Fagnummer: 46777 Design - Fra idé til rough Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.521,40

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til personer i faglærte og ufaglærte jobs, som arbejder med eller ønsker at arbejde med videreudvikling og innovation i givne grafiske produkter.

Beskrivelse: Deltageren kan arbejde innovativt med videreudvikling af et givet grafisk produkt, som fx kataloger, hjemmesider og emballage ud fra modellen: idé, produkt og markedsføring. Herunder kan deltageren arbejde med produktforbedring af det givne grafiske produkt ud fra behovsanalyser, anvendelse af forskellige grafiske virkemidler i forhold til produktet, samt testning af nye produktløsninger/forslag.

Fagnummer: 47268 Innovativ udvikling af grafiske produkter Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 875,70

Målgruppe: Målgruppen for kurset er personer, der ønsker at udvikle sine kompetencer indenfor det kreative arbejde i forbindelse med design og udvikling af trykte og digitale produkter, som f.eks. reklametryksager, kataloger, magasiner og blade. Kurset er målrettet til medarbejdere, der arbejder dagligt med produktion af trykt kommunikation samt med formidlings- og kommunikations opgaver.

Beskrivelse: Deltageren kan ved anvendelse af teknikker som f.eks. mindmapping, Brainstorm, Kreativ idéudvikling udvikle sin æstetiske og grafiske kreativitet i forbindelse med designet af trykte og digitale produkter som f.eks. reklametryksager, kataloger, magasiner og blade.

Fagnummer: 40477 Kreativitet i grafisk produktion - grafisk design Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.705,20