Måltider til småtspisende 2

Kort fortalt

Du kan tilberede og anrette kolde og varme måltider med forskellige former for modificeret konsistens. Ved kursusstart skal du have kompetencer svarende til 48803 Måltider til småtspisende 1.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Tilberede og anrette kolde og varme måltider med forskellige former for modificeret konsistens.
Anvende specialprodukter i forhold til måltider og måltidskomponenter med modificeret konsistens.

Fagnummer: 48804 Måltider til småtspisende 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Har du brug hjælp?
Skriv en besked