Måltidsplanlægning 2

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at tilberede og anrette måltider ud fra en fagligt dokumenteret måltidsplanlægning, hvor du tager hensyn til bl.a.: viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, produktionsflow og produktionskapacitet.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
20886 - Måltidsplanlægning 2

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for, hvordan man udarbejder faglig dokumentation i relation til måltidsplanlægning.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge varierede varme og kolde måltider til forskellige målgrupper ud fra viden om ernæring, økologi, bæredygtighed, og produktionsflow- og kapacitet.

Fagnummer: 20886 Måltidsplanlægning 2 Varighed 2 dage