Måltidsplanlægning - småbørn

Kort fortalt

Du kan efter uddannelsen arbejde målrettet med kostplanlægning til børn i aldersgruppen 0-5 år. Der arbejdes med ernæringsprincipper og ernæringsberegning samt fremstilling af specialkost til børn med særlige behov.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kostansvarlige og produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du har grundlæggende viden om ernæringsprincipperne for børn fra 0-5 år og kan:
Planlægge, fremstille, vurdere og ernæringsberegne ernæringsrigtige måltider til børn i aldersgruppen 0-5 år.
Planlægge og fremstille specialkost til småbørn under hensyntagen til særlige behov, fx allergi og/eller kulturelle hensyn.
Anvende relevante IT-baserede værktøjer.

Fagnummer: 48807 Måltidsplanlægning - småbørn Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 640,00 Uden for målgruppe: DKK 3.313,50