Motorcykel: motorstyring og sensorer

Kort fortalt

På baggrund af fabrikantens forskrifter kan deltageren tilrettelægge og foretage et rationelt fejlfindingsforløb på både indsprøjtningsanlæg, tændingsanlæg og canbus. Deltageren kan udmåle og vurdere hver enkelt komponent i hvert af de tre systemer. Deltageren kan vha 5 gastester vurdere en motorcykels forureningsniveau. Deltageren kan anvende fabrikantens diagnoseværktøj.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det cykel-, knallert- og motorcykeltekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparation af motorcykler.

Beskrivelse: Deltageren kan tilrettelægge og udføre et rationelt fejlfindingsforløb på simple udgaver af motorcyklers motorstyring og tilhørende sikkerhedssystemer efter fabrikantens forskrifter.
Deltageren kan udmåle og vurdere hver enkelt komponent i motorcyklers enkle motorstyring og sikkerhedssystemer.
Deltageren kan ved hjælp af 5 gastestere vurdere en motorcykels forureningsniveau.
Deltageren kan, på baggrund af viden om funktionaliteten i simple motorstyringssystemer, anvende diagnoseværktøjer til enkel fejlfinding.

Fagnummer: 48195 Motorcykel: motorstyring og sensorer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.519,70
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.519,70
Har du brug hjælp?
Skriv en besked