Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Beskrivelse: 1. Eleven kan anvende relevant teori i forbindelse med simple produktionsteknikker

2. Eleven kan fremstille saltede-, røgede- og kogte produkter til detailsalg

3. Eleven kan fremstille forskellige typer af postejer og patéer

4. Eleven kan fremstille varianter af traditionelle danske spegepølsetyper

5. Eleven kan fremstille bindefarsprodukter, så som grill-, middags- og pålægspølser

6. Eleven kan fremstille rørte middagspølser

Fagnummer: 17478 Pølsemager 1 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.525,25
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.525,25
Har du brug hjælp?
Skriv en besked