Præsentation af retter og menuer

Kort fortalt

Du kan præsentere retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan præsentere de anrettede retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Fagnummer: 48813 Præsentation af retter og menuer Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 838,05
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 838,05
Har du brug hjælp?
Skriv en besked