Kort fortalt

Du kan tilberede og anrette måltider på tallerken, fad og buffet og anvende pyntning af måltider som appetitvækker og salgsparameter for specifikke målgrupper. Endvidere kan du anvende viden om sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning. Kursets kompetence kan opnås i forhold til varmt mad/koldt mad og buffet/mellemmåltid.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Beskrivelse: Du kan:
Tilberede og anrette måltider på tallerken, fade og buffet til forskellige målgrupper.
Anvende pyntning af måltider som appetitvækker og salgsparameter for en specifik målgruppe.
Anvende viden om sensorisk analyse i forbindelse med tilberedning og anretning af måltider.

Kursets kompetence kan opnås i forhold til:
___ varmt måltid / koldt måltid
___ buffet /mellemmåltid

Fagnummer: 48795 Sensorisk anretning Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Har du brug hjælp?
Skriv en besked