Service og brugerbetjening omkring måltidet

Kort fortalt

Du kan anvende værtskab og egen værtsrolle til at skabe en positiv måltidsstemning og måltidsoplevelse. Du kan betjene og servicere forskellige brugere og kunder inden for køkkenets rammer og samarbejde professionelt og tværfagligt.

Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere,som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har direkte kontakt med slutbrugere.

Beskrivelse: Du kan:
Anvende værtskab og egen værtsrolle til at skabe en professionel og positiv måltidsstemning.
Betjene og servicere forskellige brugere/kunder inden for køkkenets rammer.
Samarbejde professionelt og tværfagligt for at sikre brugere/kunder en god måltidsoplevelse.

Fagnummer: 48794 Service og brugerbetjening omkring måltidet Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Har du brug hjælp?
Skriv en besked