Sociale medier som kommunikationskanal i detail

Kort fortalt

Efter uddannelsen kan deltageren vurdere relevansen i anvendelsen af sociale medier i detailhandlen. Deltageren kan bruge sociale medier til at udveksle informationer, nyheder og dele viden imellem medarbejderne og kunderne.

Kursusinformation

Sociale medier (SoMe) fylder mere og mere i kommunikationen mellem virksomheder og kunder. Det giver nye muligheder og stiller nye krav. 

Med kurset ”sociale medier som kommunikationskanal i detail” får du grundlæggende kendskab til SoMe. Du får inspiration og gode råd til, hvordan du kan styrke din kontakt med kunderne og således bruge SoMe aktivt i din salgsstrategi.

Kurset er for dig, som er startet på at bruge SoMe som salgskanal, men stadig er ny, når det gælder kontakt med kunderne på fx Facebook. Eller for dig, som gerne vil i gang med at skabe indhold på de sociale medier, men lige mangler et kick til at springe ud i det.
Kurset henvender sig også til dig, som bare gerne vil lære noget om, hvordan man professionelt bruger SoMe som salgskanal/redskab for at kunne bidrage med denne viden til en kommende arbejdsgiver.

På kurset kommer du fx til at arbejde med:

  • forskellige sociale medier – fx Facebook, Instagram og LinkedIn
  • kommunikation via sociale medier tilpasset din målgruppe
  • sociale medier som salgskanal
  • det rigtige valg af sociale medier
Hold
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre detailhandelsvirksomheder, der arbejder med sociale medier som internt og eksternt kommunikationsmiddel.

Beskrivelse: Deltageren har kendskab til forskellige sociale medier.
Deltageren har kendskab til hvordan detailhandelsvirksomheder kan anvende sociale medier som kommunikationskanal til kunderne.
Deltageren har kendskab til hvordan detailhandelsvirksomheder kan anvende sociale medier som kommunikationskanal til medarbejderne.

Fagnummer: 47341 Sociale medier som kommunikationskanal i detail Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 716,50
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 716,50
Har du brug hjælp?
Skriv en besked